Palvelut

rakennekynnet

Rakennekynnet ovat luonnonkynnen päälle rakennettavat kynnet, jotka voidaan koristella ja muotoilla sinun oman halusi tarpeitteisi mukaan.

geelilakkaus

Geelilakkauksella saat useamman viikon kestävän, siistin ja persoonallisen lakkauksen.Geelilakkaus suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin.

manikyyri

Manikyyri on käsien ja kynsien kosmeettinen hoito. Hoitoon kuuluu kynsinauhojen siistiminen ja muotoilu sekä lakkaus luonnolliseen ja eri tyyleihin sopivaan ulkonäköön.

pedikyyri

Jalkoja hellivä pedikyyri sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon, rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen.

ripsien pidennys

Ripsien pidennys loihtii sinulle lumoavan kauniin katseen! Jokainen ripsi istutetaan yksitellen omiin ripsiisi, turvallisella molekyyliliimalla, koulutetun tekijän laittamana. Tulos on luonnollisen kaunis.

Ripsien ja kulmien kestovÄrJÄys ja muotoilu

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu helpottaa arkeasi: kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Oikein muotoillut kulmakarvat kohottavat kasvojen ilmettä!

Lahjakortti

Kaipaako läheisesi hemmottelua? Helppo lahjaidea löytyy palveluistamme! Kaikkiin palveluihimme sekä tuotteisiimme on ostettavissa lahjakortteja.Huomioithan lahjakorttia ostaessasi että lahjakortti on voimassa 3 kuukautta sen ostamishetkestä.

laatutakuu
Annamme laittamillemme kynsille 2 viikon laatutakuun. Lisäksi ripsien pidennyksille annamme yhden viikon laatutakuun. Rakennekyntemme tehdään aina aadukkailla materiaaleilla ja korkealla ammattitaidolla. Mikäli tästä huolimatta havaitset kahden viikon kuluessa kynsien tekemisestä meiltä ostamissasi rakennekynsissä selkeän vian (esim. tipin irtoaminen tai halkeama) johon oma toimintasi (esim. kynsi jäänyt kapin oven väliin) ei ole vaikuttanut, korjaamme kynnen ilmaiseksi takuukorjauksena.